The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin kenarı saf, yangın bapları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

 örgünın eş merdivenlerinin yangın ve vesair müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı nite hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin Yangın Merdiveni Kapısı taharri geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir gestaltda olan bu yazgılar muhataralı durumların defa göstericisidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına ne olan esinti dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları gibi yapı eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli karakol, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page